F@NB0Y$
Old 08-30-2014, 03:26 PM   #1
Fatbot
Bob Goulet
 
Fatbot's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Scarytown
Posts: 225
Default Comp troubles

Ah, the wonders of a new computer, and all the troubles that come along.

So I built myself that system as discussed in a previous thread, and everything's been going along well until now. A few glitchy things here or there but nothing I couldn't look up and fix through drivers, etc.

Anywho, today I decided to move my computer upstairs into my bedroom instead of my living room, and WHOOPS, with everything plugged in, the computer turns on (beeps, windows loading noises) but there's no video output! I know it's not the monitor, as my laptop has both a mini display port to HDMI as well as VGA connections which I've plugged into it and both work fine. When I plug VGA or hdmi into the desktop though, nada.


For reference, the card is a Sapphire Radeon R9 290, the monitor is an acer h243h. I'm guessing the video card is screwing up, but I'm not exactly sure how to go about fixing it, or if it can be fixed. If not I'll have to RMA the card, but whatever, c'est la vie.

Thanks for your time and any suggestions.

EDIT: meant mini display port, not mini dvi, whoops
Fatbot is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2014, 04:22 PM   #2
Nami
ナミ
Administrator
 
Nami's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Houston
Posts: 45,390
Default

Why are there two threads for this?
__________________
Nami is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 02:11 AM   #3
Mega
No-Fo You.
 
Mega's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: 53rd & 3rd
Posts: 12,477
Default

Does it have another video output?
__________________
Mega is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 09:37 AM   #4
Fatbot
Bob Goulet
 
Fatbot's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Scarytown
Posts: 225
Default

Quote:
Originally Posted by Nami View Post
Why are there two threads for this?
I didn't realize when I edited the thread's original post it would create a new thread as a result. My bad!

And Mega, turns out it was nothing at all, really. A quick call to my brother helped me fix the problem. Thanks for reading all the same.
Fatbot is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Comp troubles Fatbot Tech Garage 2 08-30-2014 03:59 PM
Recent Troubles / Possible Solution That Pooka Suggestions 19 06-26-2013 04:39 PM


All times are GMT -8. The time now is 03:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.